Gravid vecka 38

Godmorgon,

Det är tisdag och det innebär att jag går in i en ny graviditetsvecka, tjohooo!
Tyvärr känner jag mig inte riktigt så bra som jag skulle önska, utan det som verkligen plågar mig nu är mina ischiasnerver som gör att det strålar ner i mina ben. Jag vet inte om det beror på foglossningar eller om bebisen ligger på något sätt som gör att nerverna kommer i kläm, men oavsett vad som orsakar det så är det alltså så smärtsamt att jag inte klarar av att gå.

Jag som annars är en väldigt aktiv person mår ju dåligt även psykiskt av att inte klara av att röra på mig. Så känslan av att vara instängd och låst i sin egen kropp gör mig frustrerad. Och smärtan, ja smärtan är ohanterbar. När jag går så kommer det så plötsligt och strålar ner i benen, vilket gör att jag näst intill faller ihop och skriker rakt ut.

Jag ska ringa barnmorskan idag och fråga om det finns någonting vi kan göra för jag vet seriöst inte hur mycket längre jag klarar att ha det så här.

Det är bara några få veckor kvar nu, men detta gör så ont att jag inte vet om jag klarar några dagar till med smärtorna. Vi får se vad bm säger sen.
Vad jag har förstått så är bebisen fullkomligt klar att komma ut nu, så därför hade det ju varit mer än fantastiskt om han hade fått för sig att komma lite tidigare. Vi håller tummarna!

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Hade samma när jag väntade min son! Fruktansvärt ont i vänster ben och det släppte direkt efter förlossningen. Han vägde 4760 så han klämde väl på en nerv antagligen Hoppas ditt lilla underverk kommer snart!
susannajungblom
,
Ja uff det gör ont och hoppas också det går över efter förlossningen 😊