Grym dag!!

Idag har vi haft en helt otroligt fin dag här i Bodø. Vi hyrde en bil och så körde vi till en parkering vid havet och så började vi traska iväg. Ungefär 6 timmar var vi ute innan vi till slut hittade tillbaka till bilen. Hela denna dagen har vi filmat såklart och ni kommer att få se videon i en av mina kommande vloggar som vi lägger upp på Youtube. Jag ser fram så sjukt mycket till att få visa er vilka sjukt coola platser vi har varit på idag! Ni kan inte fatta hur vackert Norge faktiskt är. Jag är så sjukt tacksam över mitt jobb och jag är så glad över att jag har fått träffa sånna underbara människor i mitt yrke som jag får utforska och se Norge med.

Nu ska jag jobba hela natten och är tillbaka till rummet 5 på morgonen igen. Phu, är redan trött! Haha, men det ska nog gå bra. Alla bilder och så från dagens aktiviteter kommer upp senare på bloggen, tills dess får ni nöja er på en bild på oss innan våran tur då vi fått våran fina hyrbil, klara för utflykt! ;)
Kan inte släppa vilken fin dag vi har haft. Helt otroligt att detta är ett jobb, känns som att jag är på semester. Speciellt när man är med sånna här härliga tjejer! :)

 
  • Resor

Gillar

Kommentarer