Håll igång på sommaren

Godmorgon,

Har ni sovit gott? Det kan jag inte påstå att vi har gjort tyvärr. Men jag antar att vissa nätter bara är lite sämre än andra. Som regel sover ju barnen oförskämt bra så jag ska absolut inte klaga!
Jag får så sjuuuuukt många frågor på min Instagram om hur jag håller igång med träning nu på sommaren när det är så många frestelser runt omkring. Alkohol, glass, snacks, läsk osv osv. Och sen kanske även stranden lockar mer än att gå in på ett svettigt gym? Mina absolut bästa tips för att hålla igång på sommaren är:

Träna tidigt

För att få träningen gjort på dagen så ser jag till att alltid gå till gymmet det första jag gör på morgonen. Sätt på dig träningskläder med en gång när du går upp och sen tar du din lilla rumpa till gymmet och gör ditt pass. För min del så har jag tränat färdigt innan resten av familjen ens ätit frukost och då har man hela dagen framför sig sen att göra vad man vill på.Gå dit du ska! Ska du till stan och ta en fika - gå dit. Ska du till stranden? Gå dit! Gå vart du än ska och parkera bilen i garaget.

Följ ett kostschema

För att undvika att gå och småäta hela tiden eller att bli hungrig och sugen på onyttigheter så kan det vara lättare att undgå frestelser om man följer ett schema. Nu menar jag inte att det behöver vara exakt (om man inte vill det), men att man skriver upp för sig själv hur man ska äta och så följer man det.

En dag att unna sig

Du måste kunna unna dig ibland för att det ska vara hållbart i längden. Är du sugen på en glass och har varit noga med kosten hela veckan? Ja men unna dig då för guds skull, det är ju bara sommar en kort stund om året ;)

Gillar

Kommentarer