Hållbar träning

Hej på er! Hur mår ni?

Själv har jag sovit som en stock i natt och alla mina barn lika så. Sen vaknar dom vid 06 ungefär, men det gör ingenting för då vill jag ändå gå upp om jag ska hinna med allt som jag har lust att få gjort under dagen.

Jag får väldigt ofta frågan "Hur orkar du egentligen hålla igång med träningen?" och mitt svar är egentligen väldigt enkelt:

Jag gör endast sådan träning som jag tycker är rolig!

Till exempel så tycker jag att löpning är supertråkig, både på löpband inomhus, men även utomhus. Det är jobbigt och jag tycker helt enkelt inte att det är en kul träningsform. Så istället för att tvinga ut mig på löpturer för att träna kondition så undviker jag istället den typen av träning. Istället älskar jag att träna med andra människor, göra stationsträning, hiit-träning, spinning, rodd, step, ja vad som helst egentligen så länge det inte är löpning.

Jag tror egentligen det viktigaste för att finna en hållbar träningsform för sig själv är att man hittar något som man tycker är kul att göra. Tycker du inte att det är roligt att gå till gymmet och lyfta tunga vikter? Nä men prova något annat. Träna med en PT, en kompis, gå på grupp-pass, testa någon sport, varför inte sätta ihop ett fotbollslag eller kanske tennis?

Testa dig fram och hitta en träningsform som passar dig så kan jag lova att det blir lättare att hålla igång med träningen i längden. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig gärna att komma igång!

Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men vilka kanon bra tipps du kommer med 😊 jag har börjat att köra långa promenader bara för att komma i gång med nån slags träning 😊


nouw.com/amandamalmflod
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Det låter superbra, heja dig! 🥰
nouw.com/susannajungblom
LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilka bra tips!!! Förra året hitta jag löpningen, älskade att springa utomhus. Men nu får jag avvakta lite och ta upp löpningen när det blir bättre väder. Annars tränar jag med pt och kör olika pass här hemma💕

nouw.com/louiseedling
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Härligt, det låter ju jättebra!! 🥰
nouw.com/susannajungblom