Hallonbladste och hinnsvepning

Godmorgon mina vänner,

Här sitter jag med mitt hallonbladste i högsta hugg och njuter av en fin start på denna härliga lördagsmorgon.
Känns jag lite överdrivet positiv och glad så är det nog för att jag är det. Haha. Jag har sovit gott i natt och min barnmorska ringde mig igår och berättade den glada nyheten att vi ska börja med hinnsvepning på mig två gånger i veckan med start måndag förmiddag! Ni förstår inte vad lycklig jag blev över det beskedet då jag äntligen ser ett ljus i tunneln som förhoppningsvis kommer snabbare nu än om vi inte hade får starta med hinnsvepning. Så jag är glad och känner mig pirrig och förväntansfull!
Så nu hörni, om vi har tur, så får vi träffa bebisen dom kommande dagarna och ingen är gladare för det än mig!

Vad jag har förstått så fungerar hinnsvepning 50% av gångerna man utför det och förlossningen sätts igång allt från med en gång upp till 48 timmar efter. Så, så, såååå himla spännande!
Sen förbereder jag ju dessutom min livmoder för förlossning med hjälp av hallonbladste. Allt att förberedda och underlätta. Gaaah jag är bara så himla glad, det är ju så nära nu!

Idag är det ju dessutom lördag så alla är lediga, hemma och ska hänga hela dagen. Vi får kanske också besök så det blir också roligt. Känns skönt att sysselsätta mig så att tiden går lite fortare och imorgon är det ju Fars dag. Barnen har längtat efter denna dagen länge och vad vi ska hitta på får ni veta imorgon för jag vågar inte skriva något här ifall M skulle råka se. Filip har nämligen en överraskning till honom som han har lyckats hålla hemligt en hel vecka nu så det blir ju för dumt om jag är den som inte kan hålla mig ;)

Gillar

Kommentarer