Hamburgare på Døgnville

Både jag och M har haft otroligt mycket i det sista, både med jobb, studier, flytten, barnen och allt som hör till familjelivet och den vanliga vardagen. Ibland blir det bara för mycket helt enkelt och då är det viktigt att ta ett andetag och koppla bort allt det jobbiga för en stund och bara försöka finnas till här och nu för stunden. Idag var en sån dag där vi behövde lite familjetid i lugn och ro och åkte därför in till stan för att slippa behöva tänka på att laga middag.
Vi beställde hamburgare på Døgnville inne i stan för där vet vi att dom är väldigt snälla mot barnfamiljer och det var precis det vi behövde. Barnen fick sitta och måla medan vi väntade på maten och jag och M kunde sitta och prata med varandra om livet.
Det vi pratade mest om var flytten. Nu är det ju inte alls länge kvar tills vi ska flytta från huset och även fast vi tycker att det ska bli v��ldigt skönt så är det samtidigt lite sorgligt. Vi har ju byggt det här huset från grunden och det har varit vårt hem dom senaste fyra åren. Barnen har växt upp här och det är självklart ett känsligt tema att prata om och som nu faktiskt väldigt snart kommer att bli verklighet. Men jag ser det som att livet har olika kapitel och det här kapitlet har nått sitt slut och jag är spänd och nyfiken på vad kommande kapitel har att bjuda på.

Gillar

Kommentarer