Hårborttagning med laser

Det första man gör innan man börjar med lasern är att raka bort håren på det området som man önskar att behandla. Efter det så går man över med lasern och om det behövs så kan man hålla en kylblås på som smärtlindring.
Det är även en inbyggd kylspray i maskinen som sprutas ut innan lasern nuddar kroppen, vilket gör denna behandlingen i princip smärtfri.
Jag tyckte inte att det gjorde alls ont och när vi skulle ta laser under mina armar så skrattade jag så jag kiknade för att det kittlades så mycket. Jag kan inte lova att alla reagerar så som jag, men jag kan nästan garantera er att ni klarar av denna milda smärta om ni önskar att bli hårfria så är det definitivt värt det!
När man är färdig med lasern så smörjer man in ett serum för att lugna ner huden. Efter att man har tagit laser så ska man hålla sig undan solen och i vart fall inte sola sig dom två närmsta veckorna. Man kan bli lite röd efter behandlingen men detta försvinner efter någon timma. På mig kunde man se någon röd fläck här och där i några minuter efter behandlingen men sen försvann det.

För att bli helt hårfri så måste behandlingen upprepas några gånger. Exakt hur många behandlingar som behövs beror på många faktorer och är individuellt från person till person.

Mer information om behandlingen, priser och eventuell bokning för konsultation finner ni på Strømmen Laserklinikks hemsida <HÄR>.

Gillar

Kommentarer