Härlig morgon

Godmorgon,

I natt har jag sovit som en liten prinsessa! Oskar sov på vårt rum och vaknade någon gång mitt i natten, men då gick M upp och nattade om honom och sen åkte han iväg till jobbet. Han åkte tidigt som attan för att han ska kunna komma hem i någorlunda tid idag. Barnens farmor är ju här så han vill såklart komma hem och umgås med henne så mycket han kan.

Pojkarna sov till ca 07 och när dom vaknade så bar jag över båda två och så låg vi och gosade i sängen en stund innan vi gick upp.
Jag och Oskar är så otroligt lika på alla sätt och vis. Både jag och han har lite problem med huden bland annat. Speciellt på vintern och det är skitjobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra med min hud och jag blir tokig på att det aldrig kan bli 100% bra. Just nu har jag stressutslag (tror jag) i min panna och runt munnen. Det är små knottror som ser ut som minifinnar. Sjuuuukt irriterande och jag vet inte hur jag ska bli av med dom, för stress är någonting som tyvärr bara existerar i mitt liv och som jag har svårt att göra någonting med.

I alla fall. Nu ska jag stänga ner datorn och umgås med min kära svärmor och pojkarna. Vi får se vad vi hittar på idag, men något skoj ska vi nog komma på. :)

Gillar

Kommentarer

Maria 7barns mamma
,
Vad mysigt kunna få vara tillsammans med familjen.. de är de bästa som finns. De är inte eksem du har i pannan el allergisk utslag? Ja var prickig fast de var i hela ansiktet när ja upptäckte min allergi fast de var mot pälsdjur..
Oslofru
,
Jaha, kanske jag borde kolla upp det då? 😊
Maria 7barns mamma
,
Om de kliar så tycker jag att du ska kolla upp prickarna, annars så gör du som du själv känner för