Hejdå mina fina barn

Godmorgon, eller god förmiddag kanske vi ska säga!

Jag har gosat, kramat, pussat och hållit om mina pojkar så mycket jag bara kunnat nu på morgonen eftersom dom ska åka iväg över helgen. Jag ska ju jobba så jag kunde inte följa med. Dom ska med M till deras farfar och hälsa på och ville komma iväg redan idag.
Filip är så oerhört snäll och ville se till att jag hade det bra när dom skulle åka. Han sa "mamma, jag ska fråga pappa om jag får ringa dig när vi kommer fram så du vet att vi är framme" "och mamma... om du vill så får du leka med mitt lego när vi är borta".Gullungen! Jag blir så stolt och glad över vilken omtänksam pojke han är. Oskar förstår ju inte på samma sätt som sin storebror vad tid är så för honom är det inte lika farligt att säga hejdå. Han är bara glad att han ska få åka till sin farfar och äta godis för hos farfar är det nämligen lördag varje dag :)
Vi är ju vana vid att ta farväl för några dagar i sträck, men nu kändes det annorlunda när dom skulle lämna mig och plötsligt så var jag här hemma själv. Det känns så tomt och jag känner mig lite lost och vet inte helt vad jag ska hitta på för att få tiden att gå. Plus att det är lite extra länge denna gången eftersom jag ska jobba till sent på måndag natt så kommer jag inte få träffa pojkarna igen förrän på tisdag morgon. Men som tur är så finns ju facetime och mms så jag kommer få följa med under deras helg på ett litet hörn i alla fall.

Så vad ska jag hitta på? Ingen av er har väl missat att jag ska till Lanzarote? Åååååh vad kul det ska bli! Jag ska dit med Stina på jobbresa och vi har redan planerat massa kul vi ska göra. Tapas, rödvin, strandpromenader, shopping, bad och sol. Gissa om vi ska kosa oss! (kos = ett norskt uttryck för att ha det bra/mysigt)

Eftersom jag ska vistas i solen i lite mindre kläder så tänkte jag ha en ordentlig spadag här hemma i eftermiddag. Raka benen, plocka ögonbrynen, lägga ansiktsmask, smörja in mig med bus och måla naglarna. Sen är jag klar för värmen!

Gillar

Kommentarer