Helglista

Godmorgon,

Det är lördag och hela familjen är hemma och jag känner mig hel och fulländad. Det finns ingenting i mitt liv nu som saknas! Pojkarna sitter här framför mig och leker med lego och det värmer i mammahjärtat att se hur nöjda barnen är över att ha sin pappa hemma.
Vi har inga planer denna helgen utan tar det lite som det kommer. Men förmodligen kommer vi inte ta många steg från lägenheten då M fortfarande hoppar på kryckor och har foten gipsad. Men att köpa lördagsgodis är en sak som är självklar och det viktigaste måstet för dagen!
Medan mina älsklingar leker med lego så tänkte jag svara på en härlig liten blogglista som kommer här nedan. Enjoy!

Vad är du på för humör idag? Lycklig

Vad längtar du efter just nu? Jag längtar tills bebisen är här hos oss. Inte så mycket till själva förlossningen, men sekunden efter att bebisen kommit ut och ligger på mitt bröst. Den längtan är obeskrivlig.

Vad lyssnar du på idag? Vi lyssnar just nu på playlist "Daily lift" på Spotify

Hur ser dagens planer ut? Umgås med familjen, köpa lördagsgodis och laga något smaskigt till middag ikväll.

Helgens planer? Inga planer, Carpe diem!

Vad blir det för middag? Om dom har färska räkor så lutar det åt att äta det. Hela familjen älskar skaldjur!

Vad stod det i ditt senaste sms? "Paket finns från **** finns nu hos ICA Maxi....."

Veckans bästa: Utvecklingssamtalet med Filips skola igår. Det var så himla mysigt och kul att få höra hur han haft det i skolan sen han började för några veckor sen. Jag är så stolt över min stora lilla pojke!

Veckans sämsta: Det är helt klart att jag haft sånna onda sammandragningar dom senaste kvällarna och att jag känner mig så utmattad att jag inte har orkat träna och röra på mig som jag är van vid.

Veckans serie: Kan man säga Idol? Är det en serie? Det är i alla fall kul att se på och just program som Idol har jag saknat att följa när jag bott i Norge. Så det blir kul att få följa med på svenska Idol nu i höst.

Planer på söndag: Kanske låter tråkigt, men vi har inga planer alls. Det ska regna så vi kommer förmodligen se på en och annan film med barnen och äta gott. Baka är ju alltid trevligt på söndagar och jag har fått cravings på chokladbollar. Mums!

Gillar

Kommentarer