Helt klart A människa

Godmorgon,

Idag sova jag till 11.00 - Helt otroligt!! Jag var i och för sig inte på hotellrummet fören ca 01.30 och låg i sängen och sov först kanske vid 02.15. Men ändå!

Tyvärr missade jag hotellfrukosten, men jag kunde som tur var ändå gå och hämta en kaffe i restaurangen. Morgonkaffen slår alla kaffekoppar under hela dagen, det är den där första kaffen som gör susen och som smakar så otroligt gott!
Konstigt det där förresten med sömn. Jag tycker att jag mår som bäst när jag får lägga mig vid 23.00 på kvällen och står upp 07.00 på morgonen. Det är i och för sig exakt 8 timmars sömn så det är ju inte så konstigt att jag mår bra när jag får sova så. Men i natt sov jag ju från ca 02.00-11.00 och det är ju för sjutton 9 timmar och jag känner mig helt snurrig i bollen. Jag har svårt att vakna till i huvudet på något knasigt sätt. Så, jag är helt klart en A människa om jag måste välja A eller B ;)

Bilderna är btw från här om dagen när jag satt på balkongen och drack min morgonkaffe. Jag har med mig kameran på denna jobbresan men självklart glömde jag donglen som behövs för att kunna föra över bilderna till datorn. Attans. Men, men, jag får göra så gott jag kan med det jag har. Uttrycket "Det blir som det blir och det går som det går" har börjat passa in på mig så himla bra. Det är liksom ingen idé att stressa eller tycka saker och ting vara jobbigt som man ändå inte kan rå för. Oavsett så blir det som det blir och det går som det går. Det bästa vi kan göra är att försöka acceptera situationerna och göra det bästa utav dom.

Gillar

Kommentarer