Helt okej med snö

Godmorgon,

Denna helgen har seriöst gått i ett! Man brukar ju kanske ta vara på helgen och vila upp sig inför kommande arbetsvecka, men inte vi inte. Vi åkte ju till Strömstad i lördags som ni kanske såg i gårdagens vlogg. Och igår var vi hemma hos våra vänner på besök som har flyttat till ett nytt jättefint hus. Vi åt tomtegröt, åt julskinka på vörtbröd och åkte pulka ute i snön. Efter besöket åkte vi till stan för att köpa tomteluvor till pojkarna som skulle ha nissefest på förskolan idag. Så med andra ord kom vi hem rätt så sent igår och på kvällen la vi pojkarna, somnade till lite grann, tog sen en dusch och när vi var klara så satte vi oss på soffan och då kom jag på att jag glömt att publicera söndagsvloggen. Jisses. Stress. Men nu mina vänner är det en ny dag och den är relativt lugn för min del tack och lov. Idag är jag nämligen "ledig" och ska endast plugga lite grann, kanske gå och träna och sen plocka iordning lite här hemma så att det känns ok att bo här. För tillfället ligger det tvätt lite överallt och köket ser sådär kul ut. Så vanliga husmorssysslor väntar under dagen.

Men först på morgonen idag så har jag ju får hänga lite med mina älsklingar och det roligaste av allt är ju att det är snö och att man kan åka pulka till förskolan!
Idag var det inte så kallt ute heller. Eller, det är ju minusgrader men ni vet, ibland känns det kallare än vad det är och ibland känns det lite mildare ute och idag var temperaturen alldeles perfekt!
Egentligen är jag ju en sommarmänniska och om jag ska vara ärlig så är jag inte så jätteförtjust i snö, men när dagarna är som dom är idag och det faktiskt är lite ljust ute så är det helt okej med vinter.

Tänka sig, nu är det bara en vecka kvar till jul? Har ni köpt alla julklappar eller är ni sånna som går och stress-handlar i sista sekund? ;)
  • Oskar

Gillar

Kommentarer