Helt slut till jul

Godmorgon,

Julen har inte börjat än men jag känner mig redan helt slut. det kanske inte var det bästa bestulet att vi skulle ha hand om julen just detta året med tanke på att vi precis fått en ny familjemedlem och har haft det lite körigt det sista. Men, men det var bestämt sen långt tillbaka så det var bara att acceptera läget och ta tag i julshoppingen och alla förberedelser igår då det är den enda ”lediga” dag vi haft att fixa allt på..
Vi har bara några få saker att tillaga innan vi får gäster, men det får vi ta imorgon för idag ska vi nämligen fira lite jul hemma hos mina föräldrar tillsammans med min bror och hans familj. Det blir första gången dom får träffa Adam också så det blir mysigt.

Egentligen så gillar jag inte julen särskilt mycket om jag ska vara ärlig så om jag hade fått bestämma hade vi rest bort för att slippa all stress. Men för barnens skull får jag bita ihop och göra det bästa för att dom ska få en så fin julupplevelse som möjligt.

Hur känner ni inför jul? Bu eller bä?

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Oj jag tycker det ät tufft för er att fixa Julen faktiskt! Med en nyfödd och du är ensam i veckorna! Hoppas ni får en bra Jul trots allt. Att alla bidrar med nåt är ett alternativ Det blir intensivt kring Jul kan jag tycka ! Vi har lite knytas men mycket som ska ordnas och fixas innan ändå!
Lisa
,
Jag gillar julen men gör det väldigt lätt för mig och familjen (man, 5åring och 2åring) vi firar alltid hos barnens mormor och morfar. Dom har tid och lust att fixa och dona med allt så det ��r win win för alla. Idag 22:e fyller min 5åring år och barnens mormor fyller också idag så det räcker att fixa med det haha
Amanda
,
Julen är jättemysig men också den stressigaste högtiden...! Men min mamma och man fixar allt, hade varit omöjligt med en 3,5 åring och en 10 månaders spec när mannen jobbar extra mycket nu. Jag förstår inte hur du orkar, knytis är ju en bra sak med julen om inte värden orkar stå för allt själv, blir mkt mat även om man inte har med allt som hör julbordet till eller är spec många folk. Jag hoppas att ni ändå får en fin jul och glada barn
susannajungblom
,
Jo, men det är som det är ☺️ hoppas ni får en fin jul, kramar ❤️
susannajungblom
,
Å så fint och grattis till födelsedagsbarnen kram och god jul
susannajungblom
,
Så skönt att du får hjälp ☺️ Kram på dig och god jul