Hemligheten

I samarbete med Adlibris


Godmorgon,

Jag skulle kunna prata om mindset och hur det har påverkat mitt liv sen jag blev mer observant över hur det kunde hjälpa mig i min vardag och började använda mig utav tänkandets kraft. Nu, några år senare så skulle jag nog vilja påstå att hela livet kan styras med hjälp av dina tankar. Du måste tänka positivt och använda ditt mindset för att komma dit du vill i livet.

Som sagt är det mycket att prata om och det är en hel vetenskap bakom hur det fungerar. Om ni är intresserade så kan jag tipsa om boken "The secret". Det är en riktigt bra bok som förklarar hur allting fungerar. Sen om ni tror på det eller inte är upp till er, men för mig har det verkligen fungerat!

Adlibris skriver dom följande om boken:

"The Secret innehåller visdom från samtida lärare och inspiratörer - kvinnor och män som är läkare och medicinare, psykologer, historiker, teologer och vetenskapsmän, samt ledande inom näringsliv och ekonomi - som har använt sig av hemligheten för att uppnå hälsa, välbefinnande och lycka. Genom att börja tillämpa kunskapen i The Secret visar de hur sjukdomar kan botas, hur man kan uppnå bättre levnadsstandard, bemästra hinder och begränsningar, samt nå dit många vanligtvis anser vara omöjligt - sina drömmars mål. Boken är svaret på vad många hoppas på - ett skifte på vilket sätt människor i hela världen tänker, går från ord till handling och därtill bemöter varandra."

Visst låter det spännande?

Har ni själva någon erfarenhet av hur just tankarnas kraft har påverkat era liv? Eller tycker du kanske att detta är helt knasigt?

Alla har såklart olika syn på om det fungerar eller inte, men för mig är detta väldigt verkligt och min sanning helt enkelt. Att bara se sig i spegeln när man vaknar och säga till sig själv "Det här kommer bli en bra dag" kan göra så himla mycket, även fast man har haft en riktig skitnatt och egentligen såg framför sig att dagen inte skulle bli så bra. Bara omställningen av tankarna kan göra mer än vad man tror.

Vill ni att jag tar upp några exempel på hur det har fungerat för mig? Delar såklart gärna med mig, men skulle seriöst kunna skriva en hel bok om hur mina tankar påverkat mig i det "verkliga" livet.

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

LPamqvist
LPamqvist,
En fantastisk bra bok som verkligen belyser tankens kraft i livet. Våra tankar har större kraft och påverkan på våra liv än vad vi kan tro och för min egen del så ändrades mitt liv när jag lärde mig att tänka rätt🙌
Kram
nouw.com/lpamqvist
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Å så kul att höra att det är fler som haft nytta av boken 😊
nouw.com/susannajungblom
LPamqvist
LPamqvist,
Ja jag har läst den två gånger, det är ju verkligen en bok som man kan läsa flera gånger 🤗
nouw.com/lpamqvist
Sigyn
Sigyn,
Väldigt intressant! ska absolut läsa den boken!
nouw.com/sigyn
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Ja men gör det, den är svinbra! 🙌
nouw.com/susannajungblom