Hemma bäst?

Godmorgon,

"Borta bra men hemma bäst" brukar man ju säga och visst finns det en hel del som är bättre hemma än borta. Bland annat att få vakna upp i sin egna säng.
Men bortsätt från att sova i sin egna säng och kanske dricka sitt egna bryggda kaffe med havremjölk när jag vaknat, så tycker jag faktiskt att tillvaron i Kroatien var snäppet härligare. Kan självklart bero på att vi inte riktigt känner oss som hemma här där vi bor nu, men tror också att det har med att göra att semesterveckorna som vi haft nu har varit så jäkla härliga! Allting har varit underbart från första stund och jag måste faktiskt sätta denna resan på toppen av dom resor vi gjort tillsammans som familj.

Tror det har mycket att säga hur gamla barnen är och just nu är dom båda i en ålder där dom leker väldigt bra tillsammans och visar uppskattning över allt vi gör och vad dom får uppleva och vara med om. Det är häftigt att få se vardagen genom barnens ögon, helt klart!

Men nu är vi tillbaka till verkligheten igen och det första jag sak göra idag är att ta tag i mailen och efter det ska jag dra med mig min älskling till gymmet. Rutin, rutin, rutin - en sak som är något som passar mig. En sak till förresten som uppskattas en hel del - Norskt kranvatten! Shit vad bortskämda vi är här i Skandinavien med fräscht och gott kranvatten.

Kommer för övrigt mängder av bilder från resan som jag inte hunnit gå igenom eller publicera än, så stay tuned om du tycker det är kul med härliga sommarbilder :)

Gillar

Kommentarer