Hemma-dag

Hej på er,

Nu blev det så där igen, att tiden inte räckte till. Igår ville jag vara med M och pojkarna så då brydde jag mig inte ens om att öppna datorn. Idag har varit en liknande dag då pojkarna varit hemma från skolan. Det är nämligen stängt idag och imorgon så då får dom vara hemma med mig. Och idag blev allting så himla bra! Det underlättar ju en himla massa när solen skiner, eller hur?
Klockan 09 var vi utanför dörren och gick ut på en promenad. Filip och Oskar ville gärna gå till en lekpark så det gjorde vi och där var vi i 3 timmar innan vi gick tillbaka hem igen! Helt otroligt att vi var ute så länge, men det var så himla skönt i solen och barnen lekte så bra så tiden bara flög förbi.
När vi kom hem igen så åt vi först lunch och sen frågade jag om vi inte skulle lyxa till det med lite fika på balkongen. Det var 7 grader ute, men på våran balkong så blir det riktigt varmt när solen ligger på och värmer. Jag satt i linne och fick lite färg. Välbehövligt på min lilla vita kropp!
Det kändes skönt att vara så mycket utomhus idag och det hjälper otroligt mycket med fint väder. Allt blir så roligare, lättare, härligare, skönare och bättre helt enkelt!

På kvällen kom pappa och hämtade Filip och tog med honom till judon så då lekte jag och Oskar med Adam. Nu sover alla barnen och jag har lite tid över till att uppdatera mina sociala medier. Jag älskar ju att blogga, men ibland finns helt enkelt inte tiden och är det någonting jag prioriterar över allt annat i denna världen så är det tid med min familj.

Hoppas att ni har haft en fin helg och att ni har haft en bra start på veckan. Puss på er så hörs vi imorgon igen!

Gillar

Kommentarer

Nat
,
Mysigtoch vilken magisk utsikt ni har
susannajungblom
,
Ja den är fin 😊