Home sweet home

Godmorgon,

Äntligen är jag hemma igen!!! Vilken fröjd det var att få vakna upp av att min man kröp tätt intill och pussade mig på kinden, strax där efter kom Oskar och gjorde det samma. Filip var redan uppe.
Idag är en dag som jag skulle göra allt för att få vara hemma med mina älsklingar hela dagen. Men tyvärr så måste jag iväg och jobba på eftermiddagen så jag får bara några timmar med pojkarna på morgonen. Men det ger mig massa energi och kärlek till att klara dagen.

Det är ny vecka idag och i vanliga fall har jag massor med planer och är helt fullbokad, men denna veckan är jag ganska ledig och flexibel, vilket känns rätt så skönt. Vi har inga planer förrän på lördag då vi ska till min bror och hans familj. Det blir supermysigt!

Men annars, förutom det så är det bara att vänta. Vänta på att få flytta. Det är en väntan som seriöst varit en av dom värsta ever. Vi vill ju bara att tiden ska gå nu så att vi får flytta in i vårt hem. Så vad ska man göra för att få tiden att gå? Jo sysselsätta sig! Så jag får helt enkelt boka upp mig i veckan också. Är du min vän och har lust att hänga? Hojta till! ;)

Gillar

Kommentarer