Home sweet home

Godmorgon,

Idag kommer våran underbara inredningsdesigner hit för att kolla på lägenheten och hjälpa oss att piffa till och fixa med dom sista detaljerna. Vi ska bland annat sätta upp gardiner i vardagsrummet vilket kommer att göra mycket tror jag. Det är så stort här att det ekar lite när man pratar och med hjälp av lite tyger så tror jag att det kommer dämpa sig, plus att det kommer bli fint såklart!
Vi har fått upp alla möbler och så, men Carina kommer att hjälpa oss att sätta dom på rätt plats så att det blir så fint som möjligt med det vi har.
Jag älskar att gå runt och greja här hemma och man kommer väl alltid att hitta saker som man har lust att tillägga. Men just nu känner vi oss rätt så nöjda faktiskt så det ska bli kul att se hur vi känner i eftermiddag när det är ännu lite mer fixat här.

Vad händer annars idag då? Jo vi ska på inskolningssamtal för Oskar. Han ska ju börja förskola i augusti och vi ska dit och prata om hur det ska gå till med inskolning och så. Vi får ju även bebis i slutet av November och det här med 15 timmar är helt nytt för oss då vi inte alls har samma system i Norge. Så det ska bli intressant att höra om hur allt det kommer att fungera. Jag hoppas att vi kanske kan ha lilleman några fler timmar, men vi får se om förskolan går med på det eller om regeln är som regeln är.

Sen efter mötet så ska jag och pappa gå och träna. Jag har skrivit in mig på ett gym nu så jag ska börja träna igen. Under första trimestern så mådde jag pyton och klarade inte av att träna en enda gång, men nu har jag fått mer energi och känner mig bättre än någonsin så jag skulle vilja försöka komma iväg till gymmet 2-3 gånger i veckan för att hålla igång. Jag vet att jag mår så mycket bättre av träning, både fysiskt och psykiskt så det blir toppen att få komma igång nu! Sen att jag kommer att träna med min pappa gör det bara till en superrolig grej då vi får lite egentid att umgås utan barnen och andra avbrytande moment ;)

Gillar

Kommentarer

fanny s
,
Kanske att du kan få ha fler än 15 timmar om du jobbar med bloggen samtidigt som du är hemma med bebisen? Då är det ju jobbtimmar liksom! Annars tror jag tyvärr att det är 15 timmar som gäller, iallafall är de hårda på det i min kommun. Ska bli kul att läsa om vilka skillnader ni upplever nu när ni bor i annat land!
susannajungblom
,
Jag tror tyvärr inte att det räknas så länge jag inte är anställd? Då får jag ju heller inte ta ut full föräldraledighet skulle jag tro. Så vi får helt enkelt anpassa oss till nya regler här i Sverige. Det blir säkert bra det också! 😉