Höst och en magisk morgon

Hösten är ju bara allt härlig ändå. Nu som jag försöker se ljust på framtiden så försöker jag även hitta ljuset i varje vardag och idag har jag och pojkarna haft en väldigt mysig eftermiddag tillsammans. Det är ju så behagligt i luften så vi tog en lite längre promenad innan vi gick hem från skola/förskola. Vi gick och kollade på alla löven som skiftat färg på träden och satt och kollade en stund ut över sjön sen innan vi gick in.
Jag måste också visa er hur otroligt vacker morgonen var imorse! För er som följer mig på Instagram har säkert redan sett den magiska morgonen på Instastory, men för er som missat måste jag ju även visa er här. Det var så fint att jag inte kunde låta bli att sitta och se ut över den fina sjön som var alldeles spegelblank med lite dimma som kom upp genom skogen. Se här;
Bilden är tagen med min Iphone utan något som helst filter!! Wow va?

Nu ska vi äta lite middag och sen kommer min pappa hit och hänger lite. Om vi orkar så ska vi gå till gymmet, men barnen får bestämma om dom har lust att följa med till lekrummet eller inte. Ibland vill dom och ibland vill dom inte så dom får helt enkelt avgöra om det blir träning eller inte då huvudsaken för mig är att barnen har det bra och att vi gör det dom har lust med efter skola/förskola.

Allt som allt har det varit en fin dag idag och jag är glad över att blicka framåt nu då vi har massor av spännande att se fram emot. Imorgon ska vi på Cirkus i Göteborg till exempel. Hur kul blir inte det tror ni?

Gillar

Kommentarer