Höstjackor

Inlägget är reklam för Åhlens och innehåller annonslänkar

Godmorgon, Nu är det höst i luften vill jag lova och jag har fått plocka fram våra mössor, vantar, halsdukar och varmare jackor. Även fast det är sol så känner man att det är kallt i luften så att gå ut utan jacka gör man ju helst inte längre.
Jag vet inte varför, men för min del så har alltid svarta jackor varit ett säkert kort och det är just svart jag trivs bäst i. Burberryjackan jag har ovan på bilden köpte jag för några år sen i Milano och jag älskar den än idag. Även fast jag inte kan knäppa den nu när jag är gravid, hihi.

Snygga svarta jackor *KLICK*

Om en liten stund kommer min mamma hit och hämtar upp mig så att vi kan gå och möta min mormor. Vi ska gå en promenad i skogen och eftersom vädret är så fantastiskt fint så det ska verkligen bli underbart att komma ut lite grann. Jag mår mycket bättre idag och det var några dagar sen jag orkade röra på min lilla gravida kropp så jag ser fram emot att få komma ut och gå lite grann. M har åkt på en man-cold så honom är det verkligen synd om idag, speciellt eftersom han ska åka tillbaka till Norge idag och jobba.. Stackarn, det kan inte vara lätt att både ha brutet ben, vara förkyld och tvungen att vara utan sin familj. Men, sånt är livet, det kan inte alltid vara på topp tyvärr. Nu måste jag skynda mig att äta frukost med pojkarna innan vi ska ut, kram på er, hoppas ni får en fin lördag!

Gillar

Kommentarer