Höstlistan 2019

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. Beskriv din höst med tre ord Mysig, längtande, härlig

En mysig bild från förra hösten

2. Hur mycket gillar/ogillar du hösten till skillnad från de övriga årstiderna? Jag gillar hösten, speciellt om man får en fin höst med soliga dagar. När luften börjar kännas sådär krispig så trivs jag som allra bäst. Nu när vi dessutom bor på den platsen i världen som vi allra helst vill bo på och vi har en utsikt som är fullkomligt magisk så mår jag desto bättre av alla årstider som kommer och går. När löven skiftar färg och jag kan se ut över vattnet så kan man ju inte må annat än bra. 3. Vad var bäst med sommaren? Det bästa med sommaren i år var att vi flyttade till Sverige och fick spendera tid tillsammans med familjen i vårt nya hem. Sen hade vi ju en oerhörd tur med vädret och kunde spendera den mesta tiden hemma. Att få komma ut med båten och vara ledig tillsammans med barnen har gett mig dom bästa minnena och jag kunde inte vara mer nöjd över sommaren som var i år.
4. Spendera hela hösten inomhus eller utomhus? Utomhus om jag måste välja. Är det fint väder så är det ju underbart att kunna vara ute i den friska luften och hänga i naturen. Är det regn och rusk däremot så föredrar jag ju såklart att vara inne och se på film under en mysig filt och dricka en stor kopp te. Men om jag strängt måste välja en av dom två så blir det ändå ute. Man får ju helt enkelt klä sig efter vädret. 5. Vad kommer du dricka och äta i höst? Vi kommer förmodligen fortsätta att njuta av många luncher på Sjöö som är en restaurang som ligger precis nedanför där vi bor. Dom kommer garanterat bjuda på mycket gott i matväg. Sen vad jag dricker i höst är en självklarhet - te!

En av alla goda luncher på Sjöö

6. Hur ser den optimala höstoutfiten ut? En varm jacka och en söt mössa. Kommer ni ihåg denna mössan som min mamma gjort till mig? Känner ni igen mig? Hehe, bilden nedan är från hösten 2015.
Se mitt långa fina hår. Saknar jag det? Svar ja... På tal om mode så är det ju underbart att kunna gå i stickade, mjuka och mysiga tröjor och hos Members hittar man ju alltid grejer till superpris. Tips, tips!

Klicka på bilderna ovan eller *HÄR* för att komma till rean!

7. Har du satt upp något mål som ska avklaras i höst? Ja jag har en del privata mål som jag tyvärr inte kan dela med mig av. Det har med jobb att göra och så som det känns nu så kommer jag klara av dom mål som jag har satt upp. Sen är det ju självklart att klara av förlossningen, det är ett mål som jag verkligen hoppas och håller tummarna för att jag ska klara av! 8. Vad för aktiviteter gillar du att göra om hösten? En sak som hela familjen älskar är ju att bada Jacuzzi hemma hos mina föräldrar på deras takterass. Speciellt är ju detta mysigt och skönt när luften är kall och krispig och man får hoppa ner i ett varmt bad.

Bild från hösten förra året

Sen är det ju även mysigt att spela spel under regniga dagar. Eller se på någon bra film tillsammans eller varför inte gå på bio? 9. Den bästa musiken för regniga dagar? Jag brukar alltid lyssna på "Daily lift" på Spotify. Musiken som är listad där gör mig alltid glad oavsett väder. 10. Hur förbereder du dig inför vintern? Oj, den här frågan blir ju lite speciell nu eftersom vi väntar en liten bebis lagom till vintern. Så förberedelserna kretsar mest kring bebisen och inte så mycket om själva vintern. Men sen när det väl är vinter så ska vi faktiskt åka bort en sväng till Spanien. Är det förresten någon som vet om när man får resa med bebis som tidigast efter förlossningen?

Denna söta bild från när Oskar kom till oss 2015. Det var en fin höst som jag aldrig kommer glömma

Allt som allt vill jag bara säga att jag älskar hösten och ser fram emot denna fina årstid som redan är här och förgyller våra dagar. Det blir några fina månader framöver och den bästa bonusen av alla är att bebisen är beräknad i November. Gud som vi längtar.

Gillar

Kommentarer