Höstlistan

Hej på er,

Morgonen, förmiddagen och dagen har gått till att packa, köra bil och ta oss till Sverige. Vi är framme i Alingsås och har precis ätit pizza och nu sitter pojkarna hos sin morfar och läser bok så jag tänkte att jag skulle passa på att blogga lite grann.

I brist på fantasi blev jag glad när jag kom över en blogglista om hösten på Alexandras blogg. Känns passande nu som det är höst ;)

1. Beskriv din höst i tre ord!

Ruggigt, mysigt, mörkt

2. Vad kommer du äta i höst?

Som jag alltid äter, blir nog ingen skillnad för att det är höst skulle jag tro.
3. Vad kommer du dricka i höst?

Förmodligen mycket kryddiga Chaiteer, det är så mysigt och gott, speciellt när det är kallt och ruggigt ute.

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Hmm. Jag vet inte, men jag älskar ju att hoppa i en mysig mjukisdress som jag kan ha när jag är hemma. Ute bland folk däremot blir nog en av mina stickade tröjor mest använda.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Hehe ja vad gör jag inte? Jag jobbar ju fulltid som flygvärdinna, jobbar med mina sociala medier, är mamma till två, fru till en och har ett stort intresse för träning. Så jag skulle vilja säga att det är fullt upp om dagarna.

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Jag klippte mitt hår riktigt kort och kommer ihåg att jag hatade det till en början. Men nu efter ett år så har jag vant mig och ska faktiskt till frisören imorgon och tänkte att jag skulle klippa det lika kort igen.
7. Vad läser du?

Just nu läser jag en del om aktier och vill gärna lära mig mer om hur aktiemarknaden fungerar.

8. Vad tittar du på?

Jag ser en del på serier med min älskling när vi får tid över. En favoritserie som vi precis sett färdigt andra säsongen av är Ozarks. Riktigt bra!

9. Vad var bäst med sommaren?

Det bästa med sommaren är att det är ljust till sent på kvällarna och att dagarna blir så mycket längre då.
10. Vad har du för höstplaner?

I november har vi semester igen så då ska vi förhoppningsvis åka utomlands och njuta av värmen igen. Förutom det blir det fullt upp med jobb tyvärr.

11. Vad är det bästa med hösten?

Det bästa med hösten är att man får en sån där mysig feeling i kroppen och det mysigaste är ju att sätta sig på ett kafé och sippa på en kopp te och äta en god bulle eller något annat smarrigt.
12. Hur höstmyser du?

Höstmyser som bäst tillsammans med familjen. Det bästa är ju när man tänder en brasa på kvällen och ser in i elden. Myspys!

13. Vad har du på TO-DO listan just nu?

Plugga, lära mig mer och utvecklas på alla möjliga sätt och vis.

14. Vad är det sämsta med hösten?

Det sämsta med hösten måste vara att det för det mesta regnar och är trist väder, men å andra sidan kan det vara mysigt när man är inomhus om det är trist väder ute.
15. Bästa musiken för regniga dagar?

Lugna låtar, fast det tycker jag i och för sig är det bästa även på dom andra årstiderna..

Gillar

Kommentarer