Höstmys på balkongen

Sponsrat inlägg

Godmorgon, Som ni vet bor vi i ett stort hus med en stor terass och balkong och på sommaren så spenderar vi den mesta tiden nere på terassen runt poolen och min absoluta favoritplats på terassen är att ligga i våra loungemöbler och ta det lugnt.
Hos Balkongshoppen.se kan in hitta massor med fina utemöbler, vare sig ni är på jakt efter loungegrupper, matgrupper eller solstolar eller cafémöbler. Dom har det mesta i alla möjliga stilar och prisklasser. På hösten däremot tycker jag det är mysigast att krypa upp under en gosig filt på balkongen å se ut över skogen. Det känns på något sätt som att det är lättare att inreda en mindre balkong och få den att bli mysig än vad det är att pynta och fixa till en hel terass över det kallare vinterhalvåret.
Så vad behöver man för att göra en balkong mysig och inbjudande när det regnar och är kallt ute? Jo bortsätt från fårskinn, kuddar, ljus och blommor så måste man ju ha terassvärmare såklart! För det värsta som finns är ju att sitta och frysa, men det bästa som finns är att kunna sitta ute och andas frisk och kall luft, samtidigt som man känner värmen från en eld eller värmare. Hos Balkongshoppen.se hittar ni bland annat terassvärmare och mycket annat smått och gott som man kan tänka sig behöva till sin uteplats. Om ni går in på deras hemsida så kan ni hitta allt från golv utegräs och mattor, till dekoration så som plantor, textiler och fårskinnsfällar i flera färger som man heller aldrig kan få för mycket utav. Jag gillar att bunkra upp med olika färger på textiler så att jag kan skifta färg efter vilken årstid det är. Nu ska jag koka mig en kopp varm choklad och sätta mig på balkongen. Kram på er, vi hörs om en liten stund igen!

Gillar

Kommentarer