Hur "botar" man växtvärk?

Godmorgon,

Idag vaknade jag upp och mådde betydligt mycket bättre igen. Konstig förkylning det där..? Det kom snabbt och intensivt och försvann lika fort igen. Idag är det mulet och lite svalare ute, men det gör ingenting för om man ser på väderprognoserna så ska solen och värmen komma tillbaka redan imorgon igen.
Bilderna är tagna tidigare i somras, en av dagarna då det inte var så bra väder och vi var vid havet och hälsade på barnens farmor. Mina älskade barn, jag är så tacksam och stolt över hur fina och kärleksfulla dom är mot varandra. Att vi fick barn så tätt är det bästa beslutet jag någonsin tagit i hela mitt liv.
Filip har börjat få ordentligt med växtvärk och har vaknat på nätterna en senaste tiden. Han växer så det knakar med andra ord. Är det någon av er som har tips på vad man kan göra för att underlätta växtvärken så att han inte får så ont? Ger ni smärtstillande eller hjälper det med att bara massera, eller har ni några andra tips som hjälper?

Det är så synd om honom och det är svårt att veta vad man ska göra. Han brukar få komma över och sova hos oss i våran säng, men mer än så - mer än att ge trygghet, närhet och kärlek, är svårt att göra. Min man hade tydligen också väldiga problem med växtvärk i benen när han var liten, men har var lite äldre så det var lättare för honom att hantera. Filip är ju så liten och får så himla ont..

Om en liten stund ska jag lämna barnen på förskolan så att jag får en till dag för mig själv så att jag kan vila och bli 100% ordentligt frisk igen. Bortsätt från det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, städa iordning lite här hemma kanske om jag orkar. Men först och främst, innan någonting annat så ska barnen få frukost och jag ska hälla i mig min tredje kopp kaffe. Hoppas ni får en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Nikolina
,
Åh stackaren! Jag hade också mycket växtvärk när jag var liten, så jobbigt, och likaså min man. Vår son på 2,5 år har börjat få ibland och vi räknar med att det nog kommer eskalera tyvärr.. MEN det jag skulle komma till var att min svärmor som är sjuksköterska rekommenderar att massera med värmande liniment! Sedan kör vi även på Alvedon och närhet här hemma. Hoppas ni hittar något som funkar 😊 kram
susannajungblom
,
Ja men det var en smart idé! Kanske vi ska prova 😊 Kram på dig