I Alta på jobb

Godmorgon,

Idag vaknade jag upp i Alta. Sista dagen på denna arbetsperioden och idag har vi relativt lite vila innan det är dags för jobb så jag hinner inte göra särskilt mycket. Plus att det är vinter så här kommer ALDRIG solen upp under dagen. Personligen skulle jag aldrig i mitt liv vilja leva i ständigt mörker. Det gör mig seriöst riktigt deppig bara av att vara här över natten. Att vakna upp och se ut i mörker är inte det bästa som har hänt mig om man säger så.. Men sist jag var här för typ 2-3 år sen tror jag så gick vi upp till en topp, Sieideodden och såg på utsikten. Då var det inte vinter i alla fall för då var det någorlunda ljust.
Det är så häftigt med detta jobbet för vi får se så många fina platser på denna jord som jag annars aldrig hade fått se. Jag menar, vem tusan åker på semester till Alta? Hehe..
Som sagt så är det sista dagen jag jobbar idag på en stund och förhoppningsvis om allt går som det ska så hinner jag hämta barnen på förskolan. Det känns som det var en evighet sen sist jag gjorde det och om jag ska vara helt ärlig med er så kan det vara en av dom bästa stunderna på dagen. Att se pojkarna stråla upp av lycka och springa in i min famn, det är en fantastiskt fin upplevelse ska ni veta.

I helgen sen så ska vi åka till några vänner och hänga på deras hytte. Det ska bli såååå mysigt och jag längtar massvis till lördag nu!
  • Resor

Gillar

Kommentarer