I feel stronger!

Är det någonting jag älskar så är det att jag äntligen har kommit igång med träningen på allvar igen. Efter ett långt uppehåll så blev jag medlem på gymmet igen och bestämde mig för att börja träna ordentligt och att ändra om på min kost. Det är bara början i mitt nya, mer hälsosamma liv, men jag känner redan att stor skillnad när det kommer till mitt välmående. Jag har mer energi, orkar mer och känner mig stark. Sen är det ju en enormt stor fördel att träning och bra kost även gör underverk för hyn!
Detta superfina träningsset är från Stronger och finns i fler olika färger. Själv diggar jag denna orangea och tycker att den passar superfin nu till våren och sommaren. Dessutom är dessa träningskläder otroligt sköna och sitter riktigt bra på. Jag har storlek M i toppen och S i byxorna.
Jag vet inte med er, men jag skulle nog vilja påstå att Stronger har dom absolut hetaste träningskläderna just nu! Ni kan hitta toppen som jag har på mig >HÄR<

och byxorna >HÄR<
En sak som jag märkt tydlig skillnad på är faktiskt i mitt ansikte efter att jag började bli mer hälsosam när det kom till träning och kost. Jag har ju, som ni vet, haft problem med akne och obalans i huden sen jag var 20 år och var fin då jag gick på tabletterna Isotretinoin, men så kom det tillbaka. Nu när jag börjat tänka på vad jag stoppar i mig, i kombination med motion, så har min hy aldrig varit finare och det är otroligt skönt ska ni veta och det är nästan det som jag uppskattar mest med det hela. Sen att man får känna sig stark och fin i en vältränad kropp är ju bara en bonus ;)

Nu ska jag passande nog springa iväg en sväng till gymmet, ha en toppenkväll så hörs vi imorgon!

Gillar

Kommentarer