Iconfest Awards - En flopp

Godmorgon,

Då tänkte jag att det var dags att berätta om Iconfest Awards som jag var på i helgen med min älskade vän, Karro.
Vi var förväntansfulla och nyfikna på vad kvällen skulle ha att bjuda på. Jag hade i förväg försökt få reda på mer information om eventet som jag blivit bjuden till då jag inte fick ut så mycket av varken inbjudan eller informationen på hemsidan. Så jag mailade till en av dom ansvariga för att fråga om detta var ett event värt att gå på då jag flyger från Oslo till Stockholm och måste boka hotell osv för att ta mig dit. Jag fick svaret att detta var ett event med 2000 gäster på kvällen och att det absolut var värt att ta turen till Stockholm för att gå på. Sagt och gjort, bokat och klart.
Min man ville inte följa med men tyckte att det var en bra idé att ta med Karro. Som tur var så ville hon gärna följa med mig så vi gjorde oss i ordning och gick över till Stockholmsmässan där eventet skulle hålla hus. Väl där var det väldigt oklart vart vi skulle ta vägen. Jag hade fått en VIP-inbjudan, vilket jag trodde skulle vara lite mer än ett "PR-rum" där dom bjöd på vatten, sockerfri glass och proteinbars..
När "minglet" på "VIP-hyllan" var färdigt så gick vi tillsammans ner till platsen där arrangemanget skulle hålla hus. Där var det också väldigt rörigt och man fick stå i kö för att få reda på vart man skulle sitta. Det var kanske 100 stolar för VIP, varav ca 50% var tomma..
Vi satt länge och väntade utan att någonting hände. Det stod en Dj på scenen som spelade lite musik och lite då och då försvann ljudet. Efter en timma ungefär så kom kvällens konferancier ut och sa att dom hade tekniska probblem.
Som ni kan se på bilden ovan (trots att den är lite suddig i bakgrunden) så kan man se att platserna bakom oss är tomma, i princip alla platser bak är faktiskt tomma. Där skulle dom resterande 1900 personerna sitta, men skulle tippa att det kanske satt 40 pers där som köpt biljetter..
När eventet väl drog igång så började det rätt så bra med Devetdu på scen som skulle presentera Årets Influenser. Men sen, ja se började det bli lite pinsamt. Var och varannan vinnare var inte där och dom som skulle komma och presentera vem som vann dök inte heller upp. Så det var mer eller mindre konferenciererna som stod på scen hela tiden och babblade upp dom nominerade och avslöjade vinnaren som aldrig dök upp. Pinsamt...
Sen fortsatte tyvärr pinsamheterna med att ljudet inte fungerade. Stackars artisterna som uppträdde blev avbrutna mitt i då ljudet bara försvann helt och hållet. Pinsamt för dom som uppträdde, pinsamt för publiken och bara pinsamt för alla helt enkelt. Vilken flopp.

Som tur var så var det en efterfest på Berns på kvällen. Så jag och Karro bestämde oss för att glömma denna kvällen och glömma varför vi åkte till Stockholm och istället fokusera på att vi faktiskt hade en helg tillsammans bara vi två i Stockholm. Så vi gick ut och åt, drack drinkar och förberedde oss för en utekväll på Berns.
Våran helg blev lyckad trots ett misslyckat event. Tyvärr så har dessa influenser galor dött ut en aning efter Finest Awards i 2016. Vi får hålla tummarna och hoppas på att det kommer några andra som vågar ta tag i detta och hålla en gala i framtiden, då jag tycker att hänsikten är grymt bra, bara det att denna gången inte höll måttet tyvärr.

Gillar

Kommentarer

AngelicasVärld,
Jag var ju också nominerad i flera kategorier å blev kontaktad vid flertalet tillfällen och då inbjuden att komma som VIP men tackade nej...å efter vad du (och andra) skriver så är jag så nöjd med mitt beslut att stanna hemma!
angelicasvarld.com
Oslofru
,
Det förstår jag. Uff, var inte alls bra tyvärr.,