Iconfest Awards i Stockholm

För några dagar sen fick jag en VIP inbjudan till Iconfest Awards i Stockholm. Först tänkte jag att det inte var aktuellt, men när jag började fundera vidare på det så kom jag fram till att jag inte hade någon direkt ursäkt till att inte gå. Min man vill ju självklart inte med då det inte riktigt är hans kopp av te att gå på event. Men min älskling Karro tyckte att det var superkul att dra till Stockholm så nu ska vi åka dit tillsammans!
Partner in crime ;) Vi åker på lördag morgon och tillbaka söndag morgon, så vi åker mer eller mindre till grannlandet för att gå på denna stora gala på kvällen. Det blir kul!

Nu är jag i Tromsø och ska upp tidigt som tusan imorgon, redan 05.30 börjar vi, så jag tänkte att jag skulle hoppa i duschen, äta lite roomservice och sen lägga mig och se på någon film. Brukar i vanliga fall somna ganska fort då.

Men imorgon ska jag hem igen till mina älsklingar och det ska bli så kul att få höra mer om hur dom haft det första dagarna i förskolan. Håller tummarna att det går toppen!

Kram på er

Gillar

Kommentarer