In till förlossningen

Godmorgon,

Igår var ju planen att inte göra någonting alls, utan bara spendera tid med familjen och ha det mysigt tillsammans. Så blev det ju inte riktigt då jag tyvärr har haft extrema smärtor nedtill under den senaste tiden och igår blev det så outhärdligt att jag ringde förlossningen för att få lite råd och hjälp. Jag ringde Borås som är ett av dom alternativen jag har att föda på sen när det väl är dags och dom var så underbara att dom sa att jag gärna fick komma så att en läkare kunde undersöka mig. Jag är ju så långt gången i graviditeten nu så om det är någonting man oroar sig över så är det förlossningen man ska ringa till och inte barnmorskan..

Så vi fick lämna barnen hos mina föräldrar och så åkte jag och M till Borås.
Så fort vi kom fram så fick vi ett eget rum och så pratade vi lite med världens sötaste barnmorska. Jag bröt ihop lite på grund av allt som hänt i det sista och jag tror att tårarna började spruta för att jag äntligen kände mig så trygg och omhändertagen så att känslorna bara exploderade ut för mig. Nu fick jag äntligen hjälp och barnmorskan sa "Nu kan du slappna av, nu är du på rätt plats och vi ska hjälpa dig".

Ni anar inte hur skönt det var att höra dom orden. Jag har inte skrivit om det här i bloggen, men jag har blivit lite felbehandlad av läkare på vårdcentralen och därför har det varit extra tufft för mig nu den senaste veckan. Plus allt annat som hänt, det har helt enkelt varit för mycket det senaste och jag har väl bara känt att jag inte orkar mer... Därför var det extra skönt att höra att vi kommit rätt nu och så kändes det också. Efter att ha besökt Borås Förlossning så är jag helt övertygad om att det är platsen jag önskar att föda på när det väl är dags.

Efter att vi gjort lite kontroller och sett så att bebisen hade det bra i magen så sa barnmorskan att vi kunde gå och äta lite lunch medan vi väntade på läkaren då dom hade några akutfall innan oss. Perfekt tänkte vi som hade lite kurrande magar och så gick vi iväg till en grill som låg precis utanför sjukhuset.
Här åt vi jättegoda hamburgare och satt och pratade en timma ungefär. Det var mysigt att få spendera lite tid tillsammans med min älskling också då det sällan är att vi får egentid nu för tiden. När vi hade ätit upp så gick vi tillbaka till väntrummet och efter en stund fick vi träffa läkaren som hjälpte mig och efter det kunde vi åka hem igen.

När vi kom hem kändes allt så mycket bättre. Och nu känns det som att jag kan lägga allt det jobbiga som hänt det senaste bakom mig. Vi måste göra det för att inte gräva ner oss för mycket i det dåliga utan istället blicka framåt och hoppas på ljusare tider nu.

Förresten, vad kallt det har blivit helt plötsligt! Nu är det ju redan dags att plocka fram vinteroveraller till barnen och varmare accessoarer. Jag kunde inte hitta Filips vinterskor nu på morgonen så vi får ta oss en sväng på stan sen när dom slutat skolan så att han kan få köpt ett par nya. En extra vinterjacka och lite andra vinterkläder får vi nog också passa på att köpa så att vi säkert har både hemma och på förskolan och skolan.

Hoppas ni får en fin måndag så hörs vi lite senare igen. Jag ska se om jag får tid till att gå igenom bilderna från i lördags också så ni får se hur fint det var på Nääs och min brorssons namngivning,

Kram, kram S

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Du får ta de lugnt o passa på o Vila dig vid dom tillfällen du får, skönt att allt var bra med dig o magen.