Influensatider?

Godmorgon,

Under hela dagen igår så kände jag mig lite knasig i kroppen. Jag hade värk lite överallt som jag först trodde kunde vara träningsvärk men som jag sen insåg var något annat som jag inte kunde sätt fingret på. Men jag fortsatte dagen som vanligt och kom hem vid niotiden på kvällen till mina älsklingar.

Under natten har jag haft feber. Hög feber då jag drömt knasigt, frusit som en idiot, samtidigt som jag inte orkat röra mig för att få på mig mer täcke. Fick lite medicin av M och kunde sova någorlunda efter det. Kände mig helt färdig när jag vaknade och har det inte alls bra så fick ringa in mig sjuk idag. Usch. Hatar att vara sjuk och det är samtidigt fruktansvärt jobbigt då Filip inte heller har det helt bra och det enda jag önskar är att jag kunde ta hand om honom. Det är tufft.
Men tack och lov finns det starka smärtstillande här hemma som har tagit bort febern och nu sitter jag här i en tunn morgonrock och svettas. Dagen idag kommer därför att bestå av vila, vätskeersättning och massvis av kärlek från min familj. Hoppas att detta går över fort så jag kan få återgå till min normala vardag igen.

Kram på er <3

Gillar

Kommentarer

Sara H,
Krya på dig. Inte roligt med influensan, Här i Sverige går den nu.
blogg.loppi.se/babymyran
susannajungblom
,
Tack.. nä inte alls kul :/