Ingen badkruka precis

Är det en sak som jag och hela min familj har gemensamt så är det att vi inte är några badkrukor precis. Vi älskar att bada och nu på sommaren har vi nästan varit mer i vattnet än på land!
Jag älskar att vara i vattnet och simma då jag nästan inte ens känner mig gravid. Det är en härlig känsla att kunna flyta omkring och det svalkande vattnet känns behagligt mot min lilla runda mage.
Barnen brukar roa sig med att kasta lite sten mellan doppen i vattnet, vilket gör att dom aldrig tröttnar på att vara nere vid bryggan. Det är lite speciellt det där, för barnen kan såklart vara gnälliga, men ALDRIG när vi är vid vattnet. Det är som att dom glömmer av alla bekymmer och bara njuter av att vara. Det är häftigt och väldigt skönt för mig som ofta är själv med pojkarna på veckodagarna.
M kommer hem idag igen och då har vi hela helgen framför oss tillsammans som familj. Bästa dagarna på veckan såklart! Vädret ska ju hålla i sig också så förmodligen kommer vi åka ut med båten någon dag, kanske åka till havet en dag och bara vara hemma och njuta av den fina platsen vi bor på resterande tid. Underbart!

Gillar

Kommentarer