Inlagd på akuten

Godmorgon,

igår hade jag fortfarande feber och kunde känna i hela kroppen att det var någonting som inte stämde. Mitt huvud pulserade och sprängdes, febern steg och jag kände mig allmänt dålig, så efter att ha rådfrågat 1177 så vad dom mig åka in till Gynakuten i Borås eftersom det är så tätt inpå förlossningen.
Min pappa, räddaren i nöden, åkte hem från Göteborg för att hjälpa oss passa våra stora pojkar så att M kunde köra mig och Adam till Borås.
När vi kom hit blev jag undersökt och så tog dom blodtryck, blodprover, blododlingar, urinodling och undersökte med ultraljud. Läkaren konstaterade en infektion och skrev in mig för intravenöst antibiotika och dropp under natten..

Både Adam och min älskade man har varit hos mig i natt och jag har blivit väl tagen hand om av nattpersonalen som har kommit och tagit prover och gett mig mediciner med jämna mellanrum.
Nu väntar vi på läkare för att se vad som händer vidare.. Jag saknar mina andra älskade pojkar och hoppas få komma hem till dom. Men vi får se vad läkaren säger....
Kram S

Gillar

Kommentarer