Inredningskonsulent

Alltså ni anar inte hur jag har flängt runt här hemma idag för att få fixat allt tills imorgon. Tvätta, städa, plocka, damma, dammsuga, svabba fixa och trixa. Allt är klart och utöver att få huset skinande rent så har jag såklart även gjort dom vardagliga ringen så som att umgås med barnen, laga frukost, lämna på förskolan, hämta på förskolan, laga middag, lägga osv. Denna dagen har gått i ett och jag känner mig helt slut just nu.
Det hjälper ju inte direkt att jag har mens och känner mig känsligare än någonsin och minsta lilla motgång får mig på gråten. Phu, Aja, det är bra att jag är medveten om varför jag är som jag är för då tar det inte lika hårt som det hade gjort om jag inte visste om att jag blir sån här när det är denna tiden på månaden om ni förstår vad jag menar.

Imorgon bitti kommer det i alla fall hit en inredningskonsulent som ska hjälpa oss att inreda inför fotografering och sen visning av huset. Det känns bra att ta hjälp av en expert så att vi får stylat på bästa möjliga sätt, vilket sen kommer generera i mest möjliga cash för huset.

Men nu ska jag slänga mig på soffan, äta en stor skål med popcorn och se på Narcos med min älskade man.

godkväll!

Gillar

Kommentarer