Inredningsstil och soffor

Godmorgon!

Det känns som att det var ett bra tag sen vi var lediga tillsammans hela familjen eftersom jag var borta på jobbresa förra lördagen. Så idag har vi det lite extra mysigt här hemma!

För tillfället sitter vi och väntar på att en kille ska komma hit och se på våran soffa. Han kanske ska köpa den och eftersom vi vill bli av med alla våra möbler innan flytten så är det superbra om han har lust att ta med sig soffan hem till sig. Det är en sak som är så himla bra här i Norge tycker jag eftersom det är så lätt att köpa och sälja begagnat. Det är ju supersmart att något som inte längre passar mig kanske passar för någon annan. Win-win.
Där i hörnet på bilden ser ni soffan vi ska sälja. Det är så lustigt hur ens inredningsstil ändras med åren. När vi bodde i huset ville vi ha en helt annan stil än vad vi kommer att ha i vårat nya hem. Ååååh, det ska bli så kul att få visa er hur vi kommer att få det då det kommande hemmet blir ett riktigt drömhem och mer eller mindre tvärt om mot vad vi har haft det hittills.

Sen när han som ska kolla på soffan har varit här så ska vi hem till min bror och hälsa på. Det var en evighet sen sist vi sågs så det ska bli jättemysigt! Det snöar ute så om vi orkar efteråt så tänkte vi åka lite pulka med pojkarna. Även fast det är kallt och ruggigt så är det ändå lite skönt att få vara ute och leka av sig lite grann i friska luften.

Hoppas ni får en fin lördag så tittar jag in här när vi kommit hem igen. Kramar S

Gillar

Kommentarer