Inte lätt när man är sjuk

Godmorgon,

Alltså jag blir inte klok på mig själv när jag aldrig blir frisk! Allt känns så jobbigt och när jag bara sitter här hemma och tycker synd om mig själv så är det svårt att finna motivation och något inspirerande och kul att skriva om på bloggen. Så, jag är ledsen för att det inte är så superpeppande att gå in och läsa här om dagen. Jag ska försöka hitta på något kul att skriva om här under dagen..
Ni undrar säkert varför det hänger filtar i fönstren i vårat vardagsrum? Jo det är bara för att inredningskonsulenten bad oss att ta bort gardinerna, så då gjorde vi det och var då också tvungna att spackla igen hålen och måla om hela rummet. Men eftersom våra fönstren är stora och släpper in mycket ljus så vill vi hänga någonting för så att vi kan se tvn när det är ljust. Därav dom fina filtarna ;)

Oskar är uppe och vaken med mig, M är redan på jobbet och Filip ligger och sover. Idag tänkte jag ha barnen hemma en stund på förmiddagen och så lämnar jag dom en stund på förskolan senare under dagen så att jag kan få vila ordentligt och ta igen mig så jag blir frisk någon gång.

Men vi hörs om en stund igen, Kram på er !

Gillar

Kommentarer