Jacuzzi och läkning

Det är fortfarande halvtaskigt väder så vi tänkte att det kunde vara kul att hänga hemma hos mina föräldrar istället för att vara hemma hos oss hela dagen. När det blev uppehåll frågade pojkarna snällt om dom inte kunde få bada jacuzzi och självklart kunde dom få det!
Medan dom små liven badade så passade vi på att vila lite grann. Stackars M med sitt sablans ben. Tro mig, man inser inte hur jäkla viktigt ens kroppsdelar är förrän man inte kan använda dom som det är tänkt. Men vi har gjort det bästa av situationen och trots att det är jobbigt så har M hållit humöret uppe. Jag har kämpat på som en galning och gör mitt bästa för att passa upp på mina pojkar. Tur i oturen att det hände nu och inte senare i graviditeten för det blir bara tyngre och tyngre för mig att hålla igång. Och jag menar, tänk om han hade brutit foten när det var dags att föda. Det hade ju seriöst varit katastrof!
Dom små liven älskar att bada och Filip kan hålla andan riktigt länge under vattnet. Oskar är lite mer skeptisk och håller sig helst över ytan, men vill ju samtidigt prova att vara lika modig som Filip så han försöker ibland att doppa sig lite grann.
Även fast vi inte kan vara så aktiva så tror jag att barnen uppskattar att ha sin pappa hemma så här mycket. Så om man ska försöka se det hela positivt så är det väl det, att vi är tillsammans som familj och kan krama och gosa med M så mycket vi vill.

Gillar

Kommentarer

Annika K
,
Denna kanske funkar.. för att slippa slita ut armar o händer https://rollnstroll.se/produkt/hands-free-krycka/
susannajungblom
,
Å wow, ser ju superbra ut! Tack för tipset 😊