Jag älskar dig, varje dag

Godmorgon!

Det är söndag och jag fick äran att vakna upp hemma i min egna säng. Hur fantastiskt, underbart och härligt var inte det av att vakna upp av att Oskar slängde sin arm över mig och gosade in sig under min haka. Jag andades in, myste tillbaka och öppnade ögonen för att se honom ligga där jämte mig, mellan mig och min älskade man. Strax därpå hör jag Filip ropa på mig, så jag hoppar upp ur sängen och går över till hans rum, klättrar upp för stegen till hans säng och kryper ner under täcket jämte honom. Så säger jag "Åå Filip, jag älskar dig så himla mycket" och han svarar "Mamma, vet du vad? Jag älskar dig så himla mycket också. Varje dag"
Vi vaknade upp och gick ner tillsammans och så ser jag rosorna som fortfarande stod på bordet. Dom lever än, men dock på sina sista dagar. Det är så mysigt och fint att ha levande blommor i hemmet så det är synd att dom inte håller sig längre än några dagar. Men men.

Om en liten stund så ska vi sätta oss ner och svara på era frågor angående huset och köpet av den nya lägenheten också. Så om ni har några frågor så är det bäst att ställa dom så snart som möjligt så att vi hinner få med dom i nästa video. :)

Gillar

Kommentarer