Jag är en duktig mamma!

Idag vill jag faktiskt ge en stor eloge till mig själv som mamma! Vi gör det alldeles för lite tycker jag. Det finns så mycket mer negativitet och nedtryck bland mammor och den ena mamman tror sig veta bättre än den andra. Jag har valt att sluta lyssna på dom som vill trycka ner mig och har istället börjat lyssna till mig själv och insett klart och tydligt att jag faktiskt är en riktigt duktig mamma!
Idag har jag lyckats fixa i ordning i huset, gått promenad till butiken, lagat en god lunch, lekt med lego, läst i Bamse-boken, jobbat, hängt tvätt, städat köket, dammsugit nedervåningen, gosat och pussat tusen gånger på mina barn och haft en superhärlig dag här hemma. Jag känner mig vuxen och jag känner att jag har massvis med energi till att få gjort allt jag måste göra samtidigt som jag ägnar tid åt mina pojkar. Jag känner mig som en supermamma helt enkelt och det känns toppen!
Jag tycker det är viktigt att hylla sig själv ibland och det borde alla mammor och pappor göra där ute för det är inte alltid helt lätt att få ihop allting, så när man väl har ett fint flow och allt går som det ska så tycker jag att man ska klappa sig själv på axeln och inse att man inte är så tokig trots allt!

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Så klok du är! Alla hyllar sig själv som föräldrar allt för sällan! Jag gjorde det efter 3 år, herregud ungen min är ju helt fantastisk och en sån alla gillar, klart man gjort något bra! Haha... "Hylla dig som mamma" borde vara ett t-shirt tryck!
www.kennelpolarjagarn.com/blogg
Oslofru
,
Ja eller hur! Bra businessidé där med T-shirten ☺️