Jag har testat "Hollywood peel"

I samarbete med Strömmen Laserklinik
Godmorgon,

Igår var jag hos Dr Kingsley hos Strømmen Laserklinikk för att testa den omtalade behandlingen "Hollywood peel".

Syftet med den här behandlingen, Carbon Peel, är att ta bort orenheter, talg och döda hudceller. Man får en fin lyster och huden blir fastare och porerna mindre. Lasern stimulerar dessutom kollagen och ökar elastinproduktionen vilket också resulterar i att man får en förbättrad hudton.
Först innan själva behandlingen startar så rengör man ansiktet innan man sen börjar med att få Carbon, vilket med andra ord är kol, smörat i hela ansiktet. Munnen och ögonen undviks. När kolen har trängt in i huden så startar man själva laserbehandlingen.
Lasern attackerar huden och det blir lite varmt, sticker en aning och luktar lite bränt. Det gjorde inte alls ont, utan var snarare en behaglig behandling eftersom man visste att den skulle göra underverk.
Denna Carbon peel är smärtfri och man behöver ingen återhämtningstid efteråt, utan kan gå direkt och göra precis vad man vill med en strålande och vacker hy. Jag antar att det är därför den kallas för "Hollywood peel" eftersom denna behandlingen ger fantastiska resultat på nolltid och jag förstår att den är populär bland superkändisarna!

Idag, dagen efter behandlingen, så känns min hy silkeslen och har fått en jämnare hudton. Det räcker att man gör behandlingen en gång, men jag kommer garanterat att vilja göra en Hollywood peel igen eftersom min hy aldrig har känts bättre!

I mars månad så erbjuder Strømmen Laserklinikk denna behandling till endast 2500kr. Vill du veta mer om behandlingen eller boka tid så kan ni ta kontakt >>HÄR<<

Meeeen, mina vänner, nu kommer jag med men otroligt fin överraskning - Just NU har Strømmen Laserklinikk en tävling på sin facebooksida där du har möjlighet att vinna en Hollywood peel till dig och två vänner. Detta är en otroligt fin tävling som du bara inte kan missa. För att vara med och delta kan ni klicka >>HÄR<< så kommer ni direkt till Laserklinikens hemsida och får exakta instruktioner på vad som ska till för att vara med.

Lycka till!

Gillar

Kommentarer