Jag hittade rätt!

Godmorgon,

Jag är hemma själv denna helgen, vet inte om jag glömt att säga det eller om jag skrivit det tidigare i bloggen. Min svärfar fyllde 60 år och skulle ha kalas, tyvärr jobbar jag denna helgen, men såklart ville min man gå. Så i fredags åkte pojkarna till Alingsås för att umgås med mina föräldrar och sen stannade barnen kvar där igår när M åkte iväg på kalas. Idag ska dom sendera dagen hos min mamma och pappa igen och jag sitter här hemma i Jessheim i min ensamhet.

Det är väldigt speciellt att bli lämnad helt själv när man är så van vid att ha familjen runt omkring sig hela tiden. Igår pratade jag med en kollega som berättade att han hade varit ute och rest själv i Frankrike. Shit så modigt tyckte jag och tänkte efter om jag själv skulle kunna tänka mig att göra det men insåg rätt så snabbt att jag inte skulle se något syfte med det. Vad är väl livet och allt som hör till om man inte har någon att dela det med?

När mina barn och min man inte är hos mig så känner jag en enorm saknad efter dom från första sekund. Det känns tomt, jag känner mig inte helt som mig själv, jag sover dåligt, jag har svårt att fokusera och jag är inte helt lycklig när dom inte är hos mig. Många kan säkert tycka att det är osunt att vara så beroende av någon annan, men jag ser det bara som att jag hittat min själsfrände och jag vet att mina barn är meningen med mitt liv, så jag lever helt enkelt för dom nu.

När jag ser folk som skiljer sig hipp som happ runt omkring mig så tycker jag såklart att det är trist, men samtidigt tänker jag att dom omöjligt kan vara rätta för varandra. Förmodligen har dom bara gift sig med fel person och nu när dom skilt sig så har dom möjlighet att hitta den rätta.

Jag är oerhört tacksam över att jag hittade rätt man och att vi möttes så pass tidigt i livet som vi gjorde. Det ger mig möjligheten att leva mitt liv och känna mig fullkomligt älskad tills den dagen jag dör.
Oj, nu blev det visst lite djupt här. Har förmodligen med att göra att tankarna springer iväg när jag är ensam och då är det svårt att sätta stopp. Hoppas i alla fall att ni alla har en underbar söndag, själv ska jag springa iväg till gymmet, träna ett hårt pass och sen jobba i 10 timmar, och sen i natt när jag kommer hem får jag krypa ner vid sidan av min älskling igen. Underbart.

Gillar

Kommentarer