Jag och min man

Hej på er,

Jag vet att jag har varit lite frånvarande här på bloggen dom senaste dagarna och endast publicerat videor på min Youtubekanal. Men det har helt enkelt varit för att Filip har varit dålig och jag velat fokusera all min tid på han och Oskar. M var ju dessutom iväg och jobbade förut idag när jag tog hand om dom små och då är liksom datorn det sista jag får tid till.

Nu verkar i alla fall Filip vara betydligt mycket bättre så förmodligen så kan han gå till förskolan imorgon. Men om han inte kan det så får min kära man vara hemma för imorgon måste jag åka till jobbet igen.

Jag är så glad att jag har en man som jag alltid kan räkna med och det är aldrig något snack om vem som ska göra vad, vem som ska vara hemma med barnen, vem som ska göra något i hemmet eller liknande. Det faller sig alltid naturligt och vi gör precis lika mycket båda två utan, vilket är väldigt skönt.
Vi pratade faktiskt om det förut idag - om folk som bråkar. Vi själva bråkar seriöst aldrig. Vi har liksom ingenting att bråka om utan är glada och tacksamma över varandra. Jag tror kanske att det beror på att vi är ifrån varandra en del vilket gör att vi saknar varandra när vi är ifrån varann. När vi sen då ses så är vi som nyförälskade igen och det tror jag är supernyttigt och bra för relationen. Mina föräldrar har alltid varit borta från varandra en del då min mamma alltid har rest mycket i sitt jobb och dom håller ju fortfarande ihop och är lyckligt gifta. Så med dom orden så ska jag krypa ner i soffan jämte min älskling och mysa ordentligt för imorgon ska vi vara ifrån varandra igen.

Kram på er och god kväll :)

Gillar

Kommentarer