Jag och pojkarna på restaurang

Alltså, jag kan nog seriöst ha dom finaste barnen i hela denna världen. I mina ögon är dom i alla fall definitivt det! Vi har haft en så himla mysig söndag tillsammans och detta har nog varit topp tre mysigaste dagarna i år.
Som alltid när jag är med barnen själv så vill jag gärna ge allt fokus på dom och forma dagen efter vad dom har lust att göra. Idag har vi lekt kurragömma, målat i pojkarnas målarböcker, byggt koja på deras rum och slagit in paket tillsammans. Massa lek och skoj med andra ord. När det sen var dags för lite middag så frågade jag vad mina älsklingar var sugna på och båda ropade "Pizzaaaa!!"
Sagt och gjort, pizza fick det bli! Vi gick till Egon som vi brukar göra när vi vill ha pizza då dom har en så himla smidig pizzabuffé där. Först tänkte jag att det kunde bli lite komplicerat att gå med båda barnen, men så tänkte jag "Äh, vi tar det som det kommer, det blir mysigt och allt löser sig på ett eller annat sätt".
När vi kom fram till restaurangen så var det fullt med folk och kö in för att få bord. Måste vara för att det är Black Weekend eller nåt? När det blev våran tur så sa servitören att vi kunde få ett bord som var reserverat lite senare. Jippii tänkte vi och tackade ja med en gång!
När vi hade satt oss så kom jag på att man måste betala och beställa i baren, så hur skulle detta gå till? Jag frågade om pojkarna kunde sitta snällt och vänta medan jag beställde och självklart gjorde dom det. När jag kom tillbaka med pizzan så satt dom och pratade med varandra, goingarna. Jag kände mig så stolt när jag såg dom så duktiga. Nu kom däremot en annan utmaning, "Mamma, jag måste kissa". Hmmm. Hur skulle vi lösa detta? Lätt som en plätt, jag frågade om Oskar kunde sitta kvar medan jag tog med mig Filip till toaletten. Jajemän, visst kunde han det. Som tur var så kunde jag se Oskar sitta vid bordet medan jag stod utanför toaletten. Gullunge. Det känns som att det bara blir lättare och lättare med barnen och dom liksom skärper till sig lite när dom vet att jag är själv.
Filip ville att vi skulle ta en bild på pizzan och skicka till pappa. Måste säga att han är rätt så duktig på att fota, speciellt i mörker där man måste hålla kameran rätt så still för att bilden inte ska bli suddig.
När vi skulle gå ut från restaurangen gick vi förbi baren och frågade efter ballonger. Bästa med hela besöket är ju att man får en ballong när man ska gå! När vi var klara på restaurangen tog vi en promenad hem och i vanliga fall kan det bli lite gnäll och att Oskar ber om att få bli buren, men inte idag för idag gick dom hela vägen alldeles själva och pratade, sjöng och var glada. När det sen var dags att lägga sig så borstade vi tänderna, klädde på oss pyjamas och la oss i sängen och gosade. Somnade på ett, två, tre och när jag sen kom ut och satte mig i soffan så kände jag en enorm glädje i min kropp. Mina barn är så fina och så mysiga att umgås med, jag ville liksom inte att denna dagen skulle ta slut.

Nu längtar jag till imorgon när dom vaknar och jag får vara med dom igen <3
  • Middag

Gillar

Kommentarer