Järtas park i december

Godmorgon,

Igår hade vi en jättefin dag tillsammans med min bror och hans familj. Först var vi på Voltflip och sen gick vi hem till mina föräldrar där dom bor och lagade pizza till lunch. När vi skulle gå därifrån sen på eftermiddagen så gick vi förbi Järtas park i stan och lekte lite grann.
Den här bärsjalen som jag har är det absolut bästa köp jag någonsin gjort! Nu när det är kallt ute så har jag en halsduk över och sen min stora rock. Perfekt outfit för en mamma med liten bebis att bära på. Adam gillar nämligen inte att ligga i vagn så då är det perfekt att bära honom tätt intill kroppen. Dessutom får jag ju armarna fria så att jag kan leka med mina andra barn.
Vet ni vad jag tycker är väldigt skönt? Jo det är att vädret är som det är här i Alingsås. Att det är milt och härligt i slutet av december är ju helt underbart och något som jag mycket hellre lever med än så som vi hade det i Norge. När vi bodde i huset till exempel, utanför Oslo, så hade vi seriöst snö (mycket snö!) från början av oktober och fram till april. Det var galet kallt och helst ett klimat som jag gärna slipper. Vi får se om det blir någon snö alls i år men om inte så är det helt okej för min del. Dock blir man ju lite orolig över hur klimatet ändrats för när jag var liten så minns jag att vi hade rätt så mycket snö ändå..

Idag ska vi träffa lite kompisar så det blir skoj. Känns som att dom där "lediga" dagarna där vi skulle vara ensamma blir färre och färre. Men det gör ingenting för det är ju alltid lika kul att hitta på saker tillsammans med nära och kära. Själva kan vi alltid vara, medan man inte får möjlighet att träffa alla vänner så ofta som man egentligen skulle önskat med tanke på att vissa bor långt bort tyvärr..

Hoppas ni får en fin dag. Tänk att det bara är två dagar kvar på året och sen är det 2020!

Gillar

Kommentarer