Jessheimdagene 2018

Godmorgon,

Jag sitter här med Oskar som sovit väldigt dåligt i natt. Någon gång mitt under natten när jag och M låg och sov som två små stockar så hör vi någon tassa upp. In kommer sen Oskar och säger "Jag är hungrig! Jag vill ha mat!" . Min första tanke där i halvsovandes tillstånd var att ge honom mat, men när jag insåg vad klockan var så insåg jag snabbt att det var en dum idé och lyfte upp han i sängen jämte mig. Jag klappade på honom och sa att han fick sova i våran säng tills det blev morgon och vi kunde gå upp och äta frukost.

Strax efter 06.00 vaknade han igen och sa det samma "Mamma, jag är hungrig, jag vill ha mat.."

Självklart skulle han få det! Nu var det morgon, så då var det helt okej att gå upp och göra iordning lite frukost. Det blev en macka med leverpastej, vattenmelon och lite banan. Han valde själv vad han skulle ha och var fast bestämd på vad han var sugen på till frukost. Goingen.

Just nu sitter vi jämte varandra i soffan. Oskar ser på Dora utforskaren och jag tänkte att jag skulle berätta om Jessheimdagene som har varit här i Jessheim under helgen.
Jag måste faktiskt säga att dessa dagarna har varit otroligt fint uppstyrt av Jessheim stad och vi har haft några underbart fina dagar med familjen. Dom har haft ett tivoli uppsatt där man kunde åka ett X antal karuseller och sen hade dom även en gata med aktiviteter för barnen, matstånd och massa annat kul.

Vi gick dit med våra vänner första dagen och åkte karuseller med barnen vilket var högst uppskattat av dom små!
Själv åker jag ingenting, men att stå på och se mina barn skratta och le från öra till öra var så himla kul att se att jag inte behövde åka en endaste karusell för att ha kul själv!
Efter tivolit så gick vi hem till oss och fikade med våra vänner. Barnen lekte och vi vuxna pratade framför allt om husköp och flytt. Alla vi fyra är lika impulsiva och älskar tydligen att köpa nytt och flytta. Haha, nejdå, skämt åt sido, men det känns nästan alltid som att någon av oss köpt något nytt och har flytt planerat inom snar framtid. ;)

Gillar

Kommentarer