Jul tillsammans sen 2013

Hej på er!

Hoppas ni mår bra och inte stressar allt för mycket nu dagen innan julafton.

Jag blir så himla lycklig av att kolla tillbaka i bloggen då jag skrivit så otroligt mycket och sparat så många fina minnen här. Sen våran första jul tillsammans har jag dokumenterat och sparat och det roliga var att vi har tagit familjebilder ända sen 2013, första julen vi firade tillsammans som föräldrar.

2013 - Första julen som föräldrar, Filip var en månad gammal och vi var så stolta över att få fira våran första jul tillsammans med honom hos oss.

2014 - Andra julen tillsammans och nu var Filip 13 månader och i min mage låg Oskar. Jag kände på mig att jag var gravid, men det var först på nyårsafton som graviditetstestet visade positivt och vi var såååå himla lyckliga över att Filip skulle få ett syskon!

2015 - Nu var älskade lilla lillebror här och vi firade julafton i vårt hus tillsammans med familjen

2016 - Firades i Strömstad tillsammans med min mans bror och hans familj. En mysig jul med många fina minnen.

2017 - Ännu en jul att minnas ifrån vårt hus.

2018- Här börjar barnen bli stora och jag och M pratade om att eventuellt öka våran lilla familj med ännu en liten familjemedlem.

2019 - Det blev som vi tänkt och denna julen fick även minsta lillebrorsan vara med och fira jul. Världens bästa jul!

Och nu ska det bli skoj att ta en familjebild även imorgon på julafton som vi kan spara i arkivet. Det är tack vare det här som jag aldrig har lust att sluta med bloggandet helt och hållet. Det är så himla kul att spara minnen och se tillbaka i på det här sättet!

Idag har vi lagat julmat hela dagen, varit ute på en liten promenad i det fina vädret och nu ska vi strax äta lite middag innan vi ska se på julfilm och mysa på soffan. Tänk att det redan är julafton imorgon igen, tiden går så fort när man har roligt, eller vad säger ni? ;)

Gillar

Kommentarer