Julen 2019

Godmorgon,

Vi har firat jul på lite olika håll med start i söndags. Då var vi hemma hos mina föräldrar och firade tillsammans med min bror och hans familj.
Vi åt gott, barnen lekte och vi spelade julklappsleken tillsammans.
Sen var det dags att ladda om batterierna och göra oss klara för att fira jul tillsammans med min mans pappa och den sidan av familjen. Dom kom igår förmiddag och stannade till sent på kvällen.
Vi satte på oss våra jultröjor igen för julfirande nr 2 och gjorde oss klara för en heldag med massvis av julmat, lekar, promenad ute, och besök av tomten!
Det var så himla kul att se barnens miner när dom upptäckte att tomten gick omkring nedanför våran lägenhet. Dom sprang ut på balkongen och ropade på honom. Oskar frågade "Snälla tomten kan du komma upp till oss?" och som tur var så sa tomten Ja och kom upp med varsitt paket till alla barnen.
Det blev en lyckad jul för oss igår och barnen var glada och tacksamma för allt när dom gick och la sig igår. När alla gäster hade gått så la jag mig utmattad på soffan och M plockade undan så att det skulle se någorlunda okej ut när vi vaknade idag.

Nu, om en stund, så fortsätter julfirandet för våran del då barnens farmor och hennes sambo kommer hit. Det blir lite lugnare idag och vi sa ju till barnen att själva "julafton" var igår när tomten kom, så idag får vi bara en förlängd dag på julen. Vi ska såklart äta julrester från igår och se på Kalle Anka klockan 15 och sen har vi sparat en julklapp till pojkarna eftersom vi inte ville överösa dom igår. Det blev lite många paket så vi gömde undan några som dom kan öppna idag i lugn och ro.

Hittills så har julen varit mysig och vi är glada och tacksamma över den fina familjen vi har. Barnen är lyckliga och likaså vi. <3
'
Massor med kramar till er, ta hand om er och försök att inte stressa för mycket nu. Hoppas ni får äta gott och att dom små får vad dom önskar sig av tomten. Tänk på att julen är till för barnen och skippa alkholen!

Jag och mina pojkar vill önska er alla en riktigt God Jul!

Gillar

Kommentarer

maria
,
God Jul till dig o din fina familj Maria i Skåne