Julklappstips till pojkar

Inlägget innehåller reklamlänkar från Lekmer

Godmorgon, Jag har fått en del frågor om vad vi kommer att köpa till barnen i julklapp och om jag har några tips på vad man kan köpa till barnen. Först tänkte jag vänta med att tipsa, men så har ju Lekmer så himla bra rabatt just nu där man sparar massa pengar, speciellt om man handlar för 1500kr så får man hela 550kr rabatt. Det är galet bra och jag har passat på att handla i flera omgångar för den summan. Filip fyller ju 6 år snart så har en hel del att köpa. Har även köpt till bebisen så detta erbjudande har gjort att jag sparat många hundralappar kan jag tala om.
Favoriterna här nedan som barnen redan har fått är lekleran och det stora paketet med färgpennor. Ni har säkert sett pojkarna leka med dom här i bloggen och på Instagram för vi sitter seriöst och målar någon timma varje dag. Även jag älskar ju att måla så det har varit en perfekt present även för mig ;) Resten av prylarna här är sånt som jag klickat hem och kommer att ge pojkarna i julklapp. Oskar kommer få 1, 2, 3 och 5 och Filip kommer få 4, 7 och 8. Alla klappar är relativt billiga också så man får mycket för pengarna.  

1. Verktygsset *KLICK* 2. Ryggsäck *KLICK* 3. Walkie talkie *KLICK* 4. Sparkcykel *KLICK* 5. Bilbana *KLICK*

6. Storpack leklera *KLICK* 7. Trollerilåda *KLICK* 8. Lego *KLICK* 9. Färgpennor *KLICK*

Jag kommer att komma med fler julklappstips framöver, men väntar tills det kommer bra erbjudanden då jag själv aldrig köper saker på fullpris utan älskar att fynda. Erbjudandet ovan är ju toppen, men sen kommer ju även Black Friday och då hoppas jag att liknande erbjudanden kommer att komma på nya leksaker och prylar. Men vi får se. Bäst att passa på nu så man har lite i box tänker jag. Vi har slängt i oss frukost och ska lämna barnen på skola/förskola och sen ska jag iväg till BM i hopp om att få göra en hinnsvepning, så håll tummarna för mig nu att jag får göra det denna gången!! Kramar S

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Håller tummarna att bebis kommer snart
susannajungblom
,
Tack 😊