Kalas för mamma och mormor

Godmorgon,

Igår hade vi ett litet kalas för att fira min mamma som fyller 60 och min mormor som fyller 87. Dom har egentligen födelsedag nästa helg men då är båda två borta på vift och vi får ingen chans att fira dom. Så då bestämde vi för att klä på oss finkläderna och bjuda in till middag och kaka.
Pojkarna ville ta på sig skjortor och det är klart att dom skulle få det! Jag tycker att det är så kul att dom själva önskar att vara fina när det är lite speciella tillfällen som detta.
Mina älskade föräldrar som alltid finns där för mig och min familj. Det är så skönt att vi äntligen bor nära varandra och att vi ses så ofta.
Mamma fyllde ju jämt så vi överraskade med lite fina paket som det verkar som att hon uppskattade. Sen bjöd vi på fisksoppa som var supersmarrig och till efterrätt önskade mamma blåbärspaj istället för tårta, så så fick det bli!
Smulpaj är nog det godaste jag vet och denna som ni ser här ovan på bild var ruggigt god! Vi blandade blåbären med farinsocker vilket gjorde pajen lite kletig - hett tips! Till den serverade vi vaniljsås och glass. Mums!
Barnen var faktiskt riktigt goa under denna eftermiddagen och jag blev imponerad och stolt över hur fint dom skötte sig. Dom pratade massor och var glada hela tiden utan gnäll, vilket i dagsläget är lite ovanligt om jag ska vara ärlig. Så det blev med andra ord ett väldigt lyckat kalas!
Min fina mormor är så älskad av barnen och dom tycker att det är så kul att prata med henne. Det var så gulligt att se när dom stod på balkongen och pratade med varandra om allt och ingenting.

Jag är tacksam över min fina familj och jag hoppas att alla hade en lika fin dag igår som jag! <3

Gillar

Kommentarer