Kalas gånger tre

Nu har min bror, hans sambo och deras dotter precis varit här och firat Oskar. Vi åt frukost och tårta och nu har vi en timmas paus innan nästa kalas börjar och våra andra gäster kommer, så jag tänkte att det var lägligt att lägga upp lite bilder från gårdagens kalas hos min mans brorsdotter.
Det bjöds på cupcakes och tårta som var superdupergott, men det bästa med kalaset var nog ansiktsmålningen. Filip ville bli Batman, Oskar ville bli superhjälte och sen fick även min kära man en snygg ansiktsmålning av sin brorsdotter!
Det är så kul att umgås med familjen, men tyvärr blir det allt för sällan. Men oavsett hur lång tid det går emellan gångerna så är det ändå aldrig stelt eller blygsamt för barnen, utan som leker och skrattar och har det superkul ihop. Även vi vuxna såklart!

Jag har lagat en köttfärssås som står och puttrar som vi ska äta när våra vänner kommer och sen blir det fiskedam, prinsesstårta och massa lek. Det blir nog en lyckad dag för Oskar även fast det inte var så planerat. Om jag är fullständigt ärlig så blir det oftast bäst när man är lite spontan ;)

Gillar

Kommentarer