Kalas och glädje

Godmorgon! Igår fick jag ju komma hem som ni vet och då var det full fart här hemma med lunch uppdukat, ballonger överallt och glada barn. Det var härlig stämning att komma hem till, trots att jag var lite sliten efter min sjukhusvistelse. Vi hade ju valt att bara bjuda in närmsta familjen så d gjorde det ingenting att jag var lite trött.

Denna bilden på mig, mamma och Oskar var ju bara för härlig! Det är lycka det att bli återförenad med dom man älskar mest!

Vi tog inte så många bilder igår, utan dom vi har är mest för privat bruk. Men Filip var överlycklig och han sa flera gånger att det var den bästa dagen i hans liv. Så M hade verkligen styrt upp ett härligt kalas vill jag lova. Vi hade både Fiskedam och Pinjata vilket uppskattades av allihopa. Det var kul att se när godiset sprutade ut över golvet och barnen flög över det. Aningens våldsam lek så åsikterna var spridda vad man tyckte om att barnen skulle slå med slagträ på en åsna, hehe, och jag kan väl hålla med. Inte helt ultimat, men en gång i året på en födelsedag så kan väl denna Mexikanska tradition vara okej? Idag är det första advent och det ska vi fira genom att klä granen och julpynta här hemma. Imorse såg vi på julkalendern och öppnade adventskalender. Lyckad start på dagen och jag är så glad att vi är tillsammans hela familjen igen. Hoppas ni får en fin första advent allihopa, Kramar på er!

Gillar

Kommentarer